Een membership op bijzondere verhalen

Eerst achter het Volkshotel en nu in het Vondelpark: het Docking Station. Een 100% duurzaam huisje van 9 m2. Docking Station laat elke maand een internationale fotograaf (Docker) die werkt aan een bijzonder verhaal naar Amsterdam komen. Zij laten de Dockers in contact komen met meerdere experts uit hun creatieve netwerk en helpen hen om het sociaal geëngageerde verhaal onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Daarnaast vinden er het komende jaar meerdere evenementen rondom Docking Station plaats in VondelCS.

"Onze kijk op de wereld wordt mede bepaald, beïnvloed, geduid, gesteund, tegengesproken en geprikkeld door zogenoemde visual storytellers. Deze moderne troubadours kijken, signaleren en leggen de wereld vast. Dat deze visual stories ons vaak niet bereiken, komt doordat deze storytellers vaak niet weten hoe zij hun beelden kunnen smeden tot een helder samenhangend geheel en welke media of kanalen zij hiervoor kunnen gebruiken. Veel waardevolle visual stories blijven hierdoor liggen of nog erger, worden vergeten." Aldus Marga Rotteveel een van de oprichters van Docking Station.

10 verhalen van 10 visual storytellers worden per jaar geholpen door Docking Station. Wij helpen ze met jouw steun om die verhalen verder te ontwikkelen zodat ze zó goed worden dat ze de wereld kunnen bestormen. Alle verhalen zijn maatschappelijk geëngageerd en urgent en hun doel is om mensen te raken, zingeving of helderheid te bieden en saamhorigheid te vergroten.

Met een membership word je lid van de verhalen van onze Dockers en daarmee word je onze ‘Docking Friend’. Je helpt de verhalen zich verder te ontwikkelen en maakt nieuwe verhalen mogelijk. Je krijgt daarom op een persoonlijke manier toegang tot en invloed op deze verhalen.

De crowdfunding actie loopt nog maar tot en met aanstaande zondag, dus wordt nu een member en help getalenteerde verhalenvertellers. Uiteraard staan er mooie tegenprestaties tegenover. Check het gauw!

Deze week nam Matthew Broadhead zijn intrek in het huisje om daar drie weken aan zijn prachtige project te werken.