Untitled-2.jpg
© Sterre Fenna

© Sterre Fenna

OLYMPUS YOUNG TALENT AWARD 2018

Ook in 2018 gaat KIEKIE voor Olympus Nederland op zoek naar nieuw, jong talent! Met als doel om je uiteindelijk door te ontwikkelen als Olympus Visionary.  Als Olympus Visionary ben je als eerste op de hoogte van nieuwtjes rondom het merk, werk je met de allernieuwste Olympus OM-D systeemcamera (en deze krijg je dan ook!), ga je mee op reis om nieuwe camera’s te testen én is er de mogelijkheid je te ontwikkelen in het geven van masterclasses. Er zijn Olympus Visionaries over de hele wereld. In Nederland zijn dat; Arend Spaans, Robert RozenbeekGavin de Boer en Liselotte Fleur (mode). Tevens maak je ook deel uit van de Olympus familie, en dat is niet alleen heel gezellig, maar ook begeef je je in een groot netwerk van ervaringsdeskundigen die jou verder kunnen helpen in jouw carrière als fotograaf!

WAT KUN JE WINNEN?

- Alle tien talenten op de shortlist maken deel uit van de presentatie tijdens de Award Night in Foam Café in november 2018. 
- De nieuwste Olympus OMD camera t.w.v. € 2599,-
- Alle tien talenten staan met hun portfolio en interview in de Kiekie Tabloid OYTA Special die in een oplage van 8.000 stuks wordt gelanceerd op de Award Night in Foam Café.

DOE MEE

Inzenden voor OYTA 2018 kan niet meer, houd deze pagina en onze socials goed in de gaten voor editie 2019!

Bekijk onderaan deze pagina de voorwaarden

Terugblik Award Night in Foam Café 17 november 2017 

Op 17 november 2017 vond in Foam Café de presentatie en feestelijke uitreiking van de OYTA 2017 Award plaats. Deze werd voor het eerst gewonnen door Sterre Fenna. Deelnemers aan de expositie waren Farren van Wyk, Evely Duis, Sterre Fenna van der Waals (winnaar), Joost de Leij, Charlotte Apituley,  Morgane Gielen, Pieter Bas Bouwman, Maartje Strijbis, Jef Van den Bossche , Emma Hopstaken en Marianne Ingleby.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de Award Night in Foam Café met winnares Sterre Fenna.

Voorwaarden Olympus Young Talent Award inzendingen

- inzendingen in formaat jpg low res rond de 3-5 mb per stuk
- inzenden voor het tweede en laatste trimester kan tot en met 17 september 2018
- zowel series als losse beelden zijn toegestaan
- video's als toevoeging zijn toegestaan
- vermeld bij series een kleine beschrijving
- aan deelname en presentatie zijn geen kosten verbonden (FotoLabKiekie verzorgt de afdrukken op dibond voor de presentatie in Foam Café en deze krijg je na afloop mee naar huis)
- deze wedstrijd is niet leeftijdsgebonden, maar bedoeld voor beginnende fotografen
- Belgische inzendingen zijn toegestaan