Oh Deer Valentine!

Op zoek naar een écht uniek en origineel Valentijns cadeau? Verras je geliefde met 1 van de unieke 'Love Bambi's' van Paco Raphael! Speciaal voor Valentijn, speciaal gepersonaliseerd, én voor een eenmalige extra speciale Valentijnsprijs!

Reserveer nu voor € 125,- jouw unieke hand gesigneerde Paco Raphael Valentijn artwork. Let op: zo lang de voorraad strekt.

Interesse? Kies 1 van de volgende opties:

1. Bestel jouw favoriete Valentine Bambi uiterlijk voor 11 Februari via info@kunsthuizen.nl zodat deze op 14 februari voor u klaar ligt in 1 van onze vestigingen (Amsterdam, Leiden of Breda). Snelle beslissers kunnen het werk uiteraard ook eerder ophalen.

2. Maak gebruik van onze Cupido Service! Stuur een appje met de gewenste afbeelding + gegevens naar 06 - 30455697 Wij zorgen voor een persoonlijke (anonieme) uitnodiging aan uw Valentijn met de boodschap dat er een cadeau klaarligt in 1 van onze vestigingen (Amsterdam, Leiden of Breda).

Praktische informatie over de Valentine Bambi's :

- Speciale Valentijn prijs: € 125,- - Hand gesigneerd aan de voorzijde en voorzien van een certificaat van echtheid - Oplage slechts 75 stuks! - Ingelijst in zwart houten lijst met museumglas - Formaat inclusief lijst +/- 30 x 40cm - De actie is geldig t/m 14 februari. Na deze datum is het niet meer mogelijk het kunstwerk te verkrijgen. - De actie is geldig zolang de voorraad strekt.