Back to All Events

Foam Talent | NEW YORK Red Hook Labs, Brooklyn


Untitled #1,  2015, from the series  Traces,  2015 – 2017 © Weronika G ę sicka

Untitled #1, 2015, from the series Traces, 2015 – 2017 © Weronika Gęsicka

Foam presenteert vanaf 22 maart Foam Talent in New York. Foam keert terug naar Red Hook Labs in Brooklyn om het werk van 20 internationale kunstenaars te presenteren in de groepstentoonstelling Foam Talent. De kunstenaars zijn geselecteerd naar aanleiding van de jaarlijkse Foam Talent Call, die dit jaar met 1.790 inzendingen uit 75 verschillende landen de grootste tot nu toe is. Met hun werken vertegenwoordigen zij een overzicht van de huidige ontwikkelingen binnen de fotografie. Na een tentoonstelling met het werk van deze 20 kunstenaars in Amsterdam reist Foam Talent  internationaal naar New York, Londen, Frankfurt en Parijs.

Later Event: March 30
Forever Young?