Back to All Events

EXPOSITIE 001 Apituley & De Schepper


Amsterdam 14 maart - Wij zijn Apituley & De Schepper. Charlotte & Marijke: twee fotografen die samen een gloednieuw collectief lanceren, gevestigd in Amsterdam. En dat vieren we met onze eerste gezamenlijke expositie, 001. Van 2 t/m 8 april in De Pijp in Amsterdam. 

A&DS_PR02.jpg

Onze individuele stijlen zijn anders, maar we zoeken naar dezelfde dingen in onze fotografie: beelden met echtheid, met een gevoel van vrijheid, soms tactiel, vaak met positiviteit en warmte. Naast ons werk als individuele fotografen geeft onze samenwerking ons meer vrijheid om te experimenteren, door elkaar uit te dagen en samen te creëren. We houden elkaar scherp.

A&DS_PR01.jpg

We zijn ambitieus, willen nieuwe dingen uitproberen en ook anderen uitnodigen om mee te doen. Apituley & De Schepper doet zowel autonome projecten als opdrachten.

Hopelijk tot ziens bij 001 !

EXPOSITIE 001 * 2 t/m 8 april 2018 * Gerard Doustraat 76 Amsterdam

Meer informatie: 

https://www.apituleydeschepper.com

https://www.facebook.com/apituleydeschepper/

Earlier Event: March 30
Forever Young?
Later Event: April 7
Miles Aldridge – 'ART HISTORY'