Back to All Events

Eindexpositie HBO studenten Fotovakschool in LP2 Rotterdam


Van woensdag 4 t/m zondag 8 juli a.s. is LP2 het decor voor het eindwerk van studenten van de HBO opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Fotovakschool van Rotterdam en Amsterdam. 

 Achttien fotografiestudenten van de Fotovakschool staan op het punt een belangrijke periode van hun leven af te sluiten. De ontwikkeling van hun eigen stijl in de verschillende disciplines tonen zij als onderdeel van hun eindexamen met de expositie 'Epilogue'. Hiermee sluiten zij hun HBO-opleiding fotografie af en beginnen ze aan hun professionele toekomst. In het tentoongestelde werk laten deze jonge beeldmakers hun visie zien en bepalen hiermee hun startpositie in de dynamische wereld van de hedendaagse fotografie. 


Epilogue toont een eigenzinnige en diverse kijk op de wereld. Mode, portret, documentair, natuur en architectuur, het komt allemaal aan bod. Iedere serie heeft haar eigen unieke verhaal, uitstraling en charme, met als resultaat een prachtige reeks eigentijdse beelden. Epilogue in LP2, grenzend aan het Nederlands Fotomuseum, is een aanrader voor iedere fotografieliefhebber.

Screen Shot 2018-05-22 at 13.10.27.png