KIEKIE tabloid 

KIEKIE tabloid is opgericht in 2013 door Denise Woerdman. Wat aanvankelijk begon als een klein project is na vijf jaar uitgegroeid tot een fotografiekrant van 48 pagina's dik. In KIEKIE tabloid vind je onder andere interviews, projecten en exposities van zowel gevestigde als opkomende fotografen uit Nederland. Ook lichten we opkomende talenten uit en houden we je op de hoogte van alles wat met fotografie te maken heeft. KIEKIE tabloid wordt in een initiële oplage van 10.000 stuks verspreid naar tal van creatieve locaties en hotspots in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam. Ook wordt KIEKIE verstuurd naar alle Nederlandse fotografie- en styling opleidingen.

KIEKIE online

Naast een krant in print is er ook deze website. Kiekietabloid.com is een platform voor hedendaagse Nederlandse, maar ook buitenlandse fotografie waar wij iedereen die van fotografie houdt willen inspireren! Wij organiseren geregeld masterclasses voor studenten. Wil je hierbij aanwezig zijn en/of up to date blijven van onze events en berichten? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

SAMENWERKINGEN

Wat wij willen bereiken is anderen inspireren en onze kennis delen. Lijkt het je leuk om voor Kiekie fotografen te interviewen/voor ons films te testen/een review te schrijven of met je eigen portfolio in onze krant te staan? Stuur me een berichtje via amsterdam@kiekiekrant.com

ADVERTEREN IN KIEKIE

Voor informatie over adverteren en onze mediakit stuur een mail naar amsterdam@kiekiekrant.com

Volg ons op: FacebookTwitter, Instagram

 

Lancering van KIEKIE in DEC 70 Aftermovie op 1 maart 2013