'Of all the things I am' Miet van Hee

Miet van Hee stuurde 'Of all the things I am' in, een persoonlijke serie. Met deze serie is zij door Theo Audenaerd (VK Magazine) geselecteerd voor de shortlist van de Olympus Young Talent Award 2018.

De foto's van de Belgische fotograaf Miet Van Hee (1987) zijn een aaneenschakeling van momentopnames uit haar omgeving. Uit dit persoonlijk verhaal ontluikt een universele kracht. In haar connectie met mens en natuur ervaren we een fundamenteel dichtbij zijn. Soms vluchtig, luchtig en mooi. Soms zwaar, donker en net iets te intiem.

Miet maakt deel uit van de omgeving die ze ons laat zien. Maar ook als toeschouwer worden we deelnemer door de notie van bewustwording die wordt overgedragen: ‘Wij zijn onze omgeving en de omgeving vormt ons’. Als kijker word je getuige van een zoektocht naar bezieling, echtheid en identiteit. Haar foto’s vormen het pad van deze zoektocht.
In een wereld waar niets nog is wat het lijkt, zien en voelen we hier een indringende oprechtheid.

Zend hier je werk in voor de tweede en laatste ronde van de Olympus Young Talent Award 2018. Inzenden kan tot 15 september 2018.