Vrijdag 16 november 2018 hadden wij in Foam Café de presentatie en uitreiking van de Olympus Young Talent Award 2018! Ook is op deze avond de Special Edition van de OYTA gelanceerd waarin interviews staan met alle tien de talenten van de shortlist. De jonge fotograaf Tony Docekal is uitgeroepen tot winnaar van de Olympus Young Talent Award 2018. Tony staat bekend om haar mooie, verhalende foto’s die zij tijdens haar vele reizen maakt. Zij won de Olympus OM-D EM MII én nam deze direct mee op haar volgende reis; Mexico!

Uitreiking van de Olympus Young Talent Award 2018

Tijdens de OYTA 2018 Award Night in Foam Café werden rondleidingen georganiseerd en was het werk te bewonderen van de tien talenten op de shortlist.


De deelnemers aan de expositie:

Vincent Versluis, Alix Jacops, Sten Petersen, Tony Dočekal, Sjoerd Houben, Teo Becher & Roxane Gabet, Nienke Wind, Joost Termeer, Maaike Navon en Miet van Hee.

De Special Talent Edition van Kiekie, OYTA 2018 © Vincent Versluis

In de OYTA 2018 Special Talent Edition lees je de interviews met de tien talenten van de shortlist

De Special Talent Edition van Kiekie wordt over 4 grote steden in Nederland verspreid en gaat naar alle fotografie opleidingen. Ook gratis verkrijgbaar bij FotoLabKiekie.

Houd deze website en onze socials goed in de gaten voor updates!

Wist je dat je de producten van Olympus gratis een dag lang kunt testen? Neem een kijkje op de website hoe je dat kunt doen!